jueves, 19 de marzo de 2009

Ahir vam quedar tots a les 2h del migdia al Vapor Llonch, per anar a la fundació Alícia, que es troba a Sant Fruitós del Bages.
La visita consistia en veura el laboratori on es pasan horas intentan investigar els aliments.
La fundació Alícia es dedica a la investigació de nous productes per gent que tingui trastorns alimentaris, i així, aconseguir que puguin menjar igual que la gent que no té cap problema a l’hora de menjar.
Ens van explicar com funciona el laboratori, en global, i qui treballava en el laboratori, tot això ens o va explicar la Laura, la monitora de les visites.
Primer, vam fer un taller on ens van donar una caixeta am 6 forats i a cada forat hi havia un producte diferent, on ens van deixar provar com a degustació; després ens van ensenyar el laboratori que el dirigia el Jordi i ell mateix ens va explicar com funcionava tot el laboratori, i per ultim, vam fer 4 plats que eren de diferents països: Àsia, que vam fer una amanida d’algues amb tofu; Amèrica central i Mèxic on vam fer un guacamole amb nachos; Espanya (Catalunya) on vam fer empedrat de bacallà, i el Japó, i vam fer un cous-cous.
A mi em va agradar més la part que ens van ensenyar el laboratori. La conclusió que tinc jo de la visita és que va ser una nova experiència en el món de l’hostaleria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario